Veckorapport (3)

Hej!

Börsen har varit väldigt avvaktande inför att den tillträdande presidenten i USA skulle påbörja sitt ämbete som han gjorde igår. Nu får vi se hur mycket han faktiskt kommer att utföra av det som har sagts under valkampanjen. hwaspindex har utvecklats lite sämre än index, och jag ligger just nu minus för 2017…

v3.png

/hwasp

En reaktion till “Veckorapport (3)

  1. […] Hej! Börsen har varit väldigt avvaktande inför att den tillträdande presidenten i USA skulle påbörja sitt ämbete som han gjorde igår. Nu får vi se hur mycket han faktiskt kommer att utföra av det som har sagts under valkampanjen. hwaspindex har utvecklats lite sämre än index, och jag ligger just nu minus för 2017… /hwasp Dela det här: Gilla Gilla Laddar… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (3) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s