Veckorapport (2)

Godkväll!

Även andra börsveckan blev lugn både för hwasp och OMXSPI. Nu har jag lagt alla mina fondorders för räntefonderna, och därmed kan jag berätta att det tredje och sista steget i #hwaspprogrammet är genomfört. Om ni läser tidigare inlägg så förstår ni. Det känns bra, och jag tror att jag håller min portfölj som den är nu ett tag framöver. Min känsla säger att något stort kommer hända snart och jag kan inte sätta fingret på exakt vad eller vem som blir förlorare, men något är på gång runtom i världen som kommer ge effekter även i ekonomin. Så spännande att se Trumps uttalanden i veckan som gjorde att hela hälsosektorn sjönk radikalt. v2.png

Ha en fin börsvecka!

hwasp

En reaktion till “Veckorapport (2)

  1. […] Godkväll! Även andra börsveckan blev lugn både för hwasp och OMXSPI. Nu har jag lagt alla mina fondorders för räntefonderna, och därmed kan jag berätta att det tredje och sista steget i #hwaspprogrammet är genomfört. Om ni läser tidigare inlägg så förstår ni. Det känns bra, och jag tror att jag håller min portfölj som den är nu ett tag framöver. Min känsla säger att något stort kommer hända snart och jag kan inte sätta fingret på exakt vad eller vem… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (2) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s