Veckorapport (1)

Tjena!

Detta känns lite speciellt att lägga upp den första veckorapporten för det nya året, och eftersom börsen endast har varit öppen 3,5 dag så har inte så drastiska saker skett varken för hwaspindex eller för OMXSPI.

v1.pngSom ni ser så har en hel del nya värdepapper trillat in (främst fonder) och detta är en del i programmet jag just nu kör för att säkra upp lite kapital. Har i de senaste inläggen pratat om att jag är lite orolig över hur högt prissatt allt är just nu, och kort och gott har jag gått över till en del företagsobligationer istället för att endast äga aktiefonder i den portföljen (i bilden de blåa värdepapperna). Tänkte ägna ett helt inlägg i kommande veckan åt att berätta om mina tankar och förändringar.

Ha en fin helg!

hwasp

3 reaktioner till “Veckorapport (1)

  1. […] Tjena! Detta känns lite speciellt att lägga upp den första veckorapporten för det nya året, och eftersom börsen endast har varit öppen 3,5 dag så har inte så drastiska saker skett varken för hwaspindex eller för OMXSPI. Som ni ser så har en hel del nya värdepapper trillat in (främst fonder) och detta är en del i programmet jag just nu kör för att säkra upp lite kapital. Har i de senaste inläggen pratat om att jag är lite orolig… Läs hela blogginlägget av HWASP Invest här: Veckorapport (1) […]

    Gilla

    1. Har inte jämfört dem, men kollade upp den lite snabbt och den ser absolut tilltalade ut. Körde Carnegies Corp Bond i kombination med deras Em Markets Corp Bond, då det ger mig dels nordisk och dels global exponering på mina räntefonder. Det är bara en temporär investering, och jag kommer på sikt att gå tillbaka till mer aktiefonder. Läs gärna mer i mitt inlägg som kommer i nästa vecka om varför jag har investerat i dessa. 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s