Veckorapport (51)

Hej! Inga större förändringar under veckan förutom att jag har sålt av FPC. Kände mig orolig över att ha den i portföljen så passade på att gå ur med några få procents vinst. Uppdatering efter mitt bankmöte kommer först i nästa veckorapport.

v51.png

Hoppas att ni alla hade en trevlig julhelg! Själv har jag i jul handlat betydligt mindre julklappar än vanligt i syfte att minska konsumtionen och att spara mer pengar. Det känns viktigt just nu, och därför väljer jag att spara lite mer istället för att handla upp mina pengar.

Väl mött,

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s