Veckorapport (48)

Godförmiddag!

Jag fick tilldelning i Volati AB på 100 aktier. Första börsdagen var fin med 15% uppgång men dagarna därefter har den dalat neråt lite. Jag behåller dem ändå ett tag till och ser hur det utvecklar sig. Bolaget verkade lovande när man kollade på prospektet, så den känns inte oerhört riskfylld att hålla kvar.

I veckorapporten denna veckan har kolumnen Vikt (%) kommit till efter att jag fått feedback från en läsare. Superkul att folk hör av sig och hjälper mig förbättra, och jag håller verkligen med om att det har saknats tidigare.

Skärmavbild 2016-12-03 kl. 10.35.40.png

Förutom Volati har jag också investerat lite i DORO AB, efter inspiration från fondförvaltaren från Strands Småbolagsfond som gästade #pratapengar för någon vecka sedan. Ett spanskt företag hade överklagat deras upphandling med Sveriges Kommuner och Landsting, men nu har det visat sig att överklagan inte gick igenom vilket innebär att DORO fortsatt får leverera trygghetslarm till SKL. Bolaget verkar alltså lovande både på kort- och lång sikt, och nu är kursen dämpad till följd av överklagan, så jag såg min chans att gå in där lite.

Ha det gott!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s