Veckorapport (47)

Hej!

hwaspindex fortsätter att prestera, och ligger under året upp 11,5% i nuläget. I nästa vecka går jag förhoppningsvis in i Volati om tilldelning ges, och för att finansiera det säljer jag av SEB. Den enda riktiga besvikelsen i depån just nu är Sensys Gatso Group, som faller som en sten känns det som. Jag har köpt på mig mer på nervägen, men den verkar bara fortsätta åt samma håll. Dock tror jag att aktien på sikt kan leverera (vi alla minns ju när den låg på nivåer omkring 5kr/st)…

v47

Förutom Volati har jag också blivit sugen på diverse småbolag efter att ha lyssnat på Johan Thorén som gästade #pratapengar för någon vecka sedan. Han är fondförvaltare hos Strand, och ansvarar för deras småbolagsfond. Jag har alltid gillat småbolag, men just nu är det väldigt lite fokus på dem i min portfölj. Omvärldsfaktorer behöver heller inte alltid påverka småbolag lika mycket som de större bolagen, och därför känns det klokt att diversifiera min portfölj med lite andra innehav just nu.

Ha en bra kommande börsvecka!

hwasp

 

2 reaktioner till “Veckorapport (47)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s