Presidentvalet i USA

Godkväll!

Sitter liksom flera andra av er och spänt inväntar valresultatet. Tror att det blir en rejäl börsnedgång på grund av global oro om den kontroversiella kandidaten Donald Trump skulle ta hem det. Dock känns det som att Hillary Clinton har större chanser, om man nu ska våga lyssna på mätningarna före valet. Har de senaste veckorna observerat en lite orolig börs som har tagit små steg åt båda håll. Inget vidare resultat åt endera håll alltså, och det känns som att mycket av det grundar sig i att vi bara väntar på att få reda på valresultatet i USA.

Om jag hade fått rösta hade jag självklart röstat på Hillary Clinton även om hon inte är någon storfavorit hos mig och så tror jag att många amerikaner också resonerar. Det är lite som att välja mellan två onda ting var det någon som sade, och det är verkligen bedrövligt. Vi alla påverkas av hur USA styrs, då det är en av världens största ekonomier och mäktigaste länder. Clinton känns dock som en bra människa med sunda värderingar. Trump är så oerhört dualistisk i många frågor, och det får mig att känna att han är så fruktansvärt oseriös. Även om jag inte håller med om hans politik så tror jag att även de som håller med om hans värderingar tycker att han alltid måste välja sida. Men allt är ju inte svart eller vitt.

Det ska verkligen bli spännande att se resultatet. Har några kompisar som sitter och valvakar, men där kände jag att gränsen går. Jag prioriterar min skönhetssömn istället.

Godnatt!

hwasp

 

En reaktion till “Presidentvalet i USA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s