Veckorapport (44)

Godkväll!

Skakig vecka på börsen, men det är väl inte annat än förståligt med tanke på det stundande USA-valet. Jag tror, och hoppas innerligt, att Hillary Clinton tar hem detta då jorden förmodligen skulle gå under om Mr Trump tar över styret i USA. Det skulle i värsta fall kunna katalysera ett kärnvapenkrig.

v44

Jämförelseindex OMXSPI ligger alltså tillbaka på röda siffror för år 2016. hwaspindex ligger fortfarande bra till, men har haft en del kännbara skakningar under veckan verkar det som. Nyteckning i Tele2 har jag tackat ja till, det känns rimligt då det är en offensiv och inte  en  särskilt defensiv nyemission

Ha en bra helg!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s