Veckorapport (43)

Hejhej!

Lade i veckan ut ett inlägg där jag berättade om att mitt bloggmål är uppnått och att jag därför kanske egentligen borde sluta med det här. Men eftersom jag tycker det är så roligt så fortsätter jag dock ett tag till. Under veckan har det inte blivit några transaktioner.

Här är min utveckling för veckan:

v43.png

Ta gärna en titt på hur hwaspindex ligger i förhållande till OMXSPI också! Veckostatistik

Ha en bra helg!

hwasp

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s