Bloggmålet är uppnått – ska jag sluta?

Tjena!

Har hållit på med bloggen i lite mer än ett år nu, och hade från början ett uppsatt mål att vara miljonär på min tjugoårsdag. Det målet är visserligen inte uppfyllt då jag inte fyller 20 förrän om 6 månader, men kan redan idag titulera mig som miljonär.

När jag började var det mitt syfte och målet jag arbetade mot, så teoretiskt sätt är min ”bloggkarriär” över, men ska jag sluta här?

Jag känner själv att detta är roligt, och det blir väldigt tydligt för mig själv vad som behöver göras när jag varje vecka följer upp utveckligen i form av veckorapporter. Därför tror jag att jag kommer att fortsätta blogga, och jag får väl också förhoppningsvis hålla kvar miljonen ett halvår till, så målet på riktigt blir uppfyllt.

Ett annat sätt att se på det är att detta bara är början på något riktigt stort och att jag bör sätta ett nytt högre mål. Förutom det har mitt liv också förändrats en hel del. Jag går inte längre på gymnasiet utan pluggar Civilingenjör i industriell ekonomi på universitet.

Återkom gärna med tips på nya bloggämnen eller på hur jag kan utveckla det som jag har byggt upp.

/hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s