Veckorapport (40)

Goddag!

Börsveckan har varit ganska lugn för hwasp. Små rörelser hela veckan, en riktig mysbörs alltså. Kanske är detta lugnet före stormen och jag känner att framtiden är lite oviss. Något stort kommer hända, men vad är jag osäker på. Har sålt av en del de senaste veckorna, aka #portföljslakt, och känner mig därför nästan orolig över att ha likvider liggandes fram tills den 20 oktober. Då ska jag nämligen gå in i Brummer & Partners Multi Strategy-fond, som är en hedgefond som investerar i B&Ps andra hedgefonder. Den känns som en trygg placering, och jag känner att det portföljinnehavet jag har nu kan stå som det gör ett tag. Eventuellt bör jag minska lite av min exponering mot verkstadsbranschen, men jag har inte någon god plan för det ännu.

Veckan har gått bra drygt 8% upp under 2016 nu:

v40

Ha det gott!

hwasp

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s