Veckorapport (38)

Hej!

Vecka 38 har gått och jag har sålt av mina ETF:er under veckan. Hade under kort tid ett månadssparande i ETF:er, som jag senare avslutade och det har gjort att ett mindre kapital ligger i ETF:er. Därför sålde jag av dessa nu i veckan med liten vinst. Tur man inte har vanlig depå och behöver skatta på sina vinster! 😉

v38

Sista lönen från sommarjobbet hjälpte mig något på traven och i fredags kunde jag därför titulera mig ”miljonär” igen. Dock tror jag att måndagens öppning puttade bort mig på fel sida om strecket igen… I veckan är jag taggad på Internationella Engelska skolans nyintroduktion. Tycker prospektet verkar väldigt vettigt och det enda som oroar mig är eventuella politiska bestämmelser som kan förstöra för bolaget.

Trevlig måndag!
hwasp

2 reaktioner till “Veckorapport (38)

 1. Fin portfölj och tack för en bra blogg!

  Har varit intresserad av att gå in i Nobina ett tag nu, men de är ju upp på högre nivåer än du köpt in dig på. Hur ser du på bolaget idag och dagens kurs?

  Gilla

  1. Tack du! 🙂
   Tveksam till Nobina i nuläget med tanke på att kursen är så hög, men för övrigt är det ett fint och stabilt bolag så därför rekommenderar jag dig att bevaka den ett tag framöver. 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s