Veckorapport (37)

Veckan har varit mycket ner och lite upp. Redan förra fredagen såg man fallet på amerikanska börsen och fick då föraningar om hur Stockholmsbörsen skulle utvecklas under vecka 37. För min del är det framförallt HM:s negativa utveckling som har påverkat, men för övrigt har jag klarat mig hyfsat skulle jag säga.

v37

I veckan har jag gjort en del transaktioner:

Sålde av Elekta efter att den har levererat drygt 50% avkastning på ungefär ett år.
Vidare omplacerade jag detta kapital i HM på grund av det stora fallet på 4,5 % i torsdags och en liten pott hamnade i Betsson, som har haft det tufft på sistone men bör gå upp nu i höst.  Bland annat har Swedbank höjt riktkursen för bolaget sedan de förvärvade ett nytt spelbolag.

Lycka till med era investeringar!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s