Tung börsdag…

Idag är det verkligen en tung börsdag. Det mesta går neråt och jag känner ännu mer just nu att jag borde ha sålt av lite fondandelar i onsdags förra veckan då jag stod vid mitt alltime-high mer eller mindre. Fredagen kändes som en liten krasch på såväl stockholmsbörsen som runtom i världen. USA-börsen backade och asiatiska marknader gjorde likaså. Satsar på att invänta rätt läge nästa gång istället. Får bara hoppas att det inte dröjer så länge tills dess.

Lycka till med sparandet!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s