MILJONÄR!!!!

Tjenare!

Nu har jag äntligen uppfyllt mitt mål. I onsdags ledde börsutvecklingen till att mina totala tillgångar var precis över 1MSEK. Detta var oerhört stort, men lyckan blev inte långvarig. Eftersom i princip allt är exponerat mot aktiemarknaden blir mina värdet på mina tillgångar också extremt volatilt, och nu vid veckoslutet var jag inte längre över 1 miljon.

Trots detta är det här en bra bit på vägen! Målet var att vara miljonär på min tjugoårsdag, vilket är om cirka 7 månader. Jag funderar på att omfördela mitt kapital lite nu under hösten och sätta en större summa i en ren räntefond eller en blandfond istället för bara aktiefonder som jag kör idag kombinerat med enskilda aktier. Jag vill fortsätta ha en hög riskprofil då kapitalet inte ska användas på länge, men jag känner lite orossignaler från börsen och vill därför safea lite.

Ha en härlig lördag!

hwasp

2 reaktioner till “MILJONÄR!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s