Veckorapport (35)

Hej! Nu har ännu en vecka gått. Under veckan har det blivit en del transaktioner. Jag har haft lite pengar liggande i depån som jag inte har hunnit placera. Bestämde mig för att göra något åt detta och gjorde köpte och sålde därför en del.

  • Köpte en större andel i Nordnet Superfonden
  • Sålde häften av mina SSAB B aktier.
  • Ökade i Tele2 B.

Mina tankar bakom var att köpa lite i Nordnet Superfonden då den följer index och är gratis. Jag hade inte sett ut någon annan aktie som var värd att investera i och köpte därför Superfonden i brist på annat. Ökade i Tele2 då den är ganska stabil och har en hög direktavkastning. SSAB sålde jag av delar i då den äntligen ligger på plus och jag vill inte vara lika högt exponerad där då den känns väldigt osäker men samtidigt är den absolut inte fel att äga lite.

Skärmavbild 2016-09-03 kl. 12.55.22

Ha det bra!

hwasp

2 reaktioner till “Veckorapport (35)

    1. Haha kan inte annat än att hålla med! Min grundstrategi är högre vikt på säkrare aktier och sedan äger jag några ”kryddor”, men nu har jag nästan så många värdepapper att det är jobbigt att hålla koll på. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s