hwasp närmar sig målet…

Hej!

Nu är det inte långt kvar!

Jag har nyligen fått in julilönen från mina två sommarjobb och detta gör att jag nu är närmare mitt mål än någonsin. Mitt totala kapital uppgår idag till 967tkr vilket gör att jag endast befinner mig 33tkr från miljonen. Detta känns overkligt och väntat på samma gång. Mitt mål har ju sedan länge varit att vara miljonär lagom till tjugoårsdagen. Jag fyller 20 år om cirka 8 månader och därför är allt i sin ordning – jag borde vara nära nu alltså, men ändå känns det overkligt. Nu ska jag givetvis inte ta ut något i förväg och det som kvarstår för mig är att få studentekonomin att gå ihop. Nu har jag precis flyttat hemifrån och börjat plugga på universitet, och det har förändrat min levnadsstandard på flera sätt. Jag måste hålla nere kostnaderna för att klara detta och har nu därför tänkt lägga upp en budget med appen Tink. Är det någon här som har erfarenhet från denna så får ni gärna kommentera och tipsa.

Ha en fin dag – nu ska jag plugga lite mera!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s