Veckorapport (32)

Hejhej!

Nu har ännu en vecka gått och index börjar knappa in på hwaspindex då de nu båda två ligger på plus – superhärligt tycker jag! Under veckan har jag inte gjort några köp då jag har haft mycket annat att på gång. Först idag (måndag v 33) sålde jag Academedia AB, då jag på senaste tiden läst att man ska vara lite vaksam kring utbildnings- och vårdbolagen som finns finns börsnoterade. Givetvis är dessa branscher beroende av det politiska läget på ett säreget sätt och Academedia hade redan levererat en avkastning som jag kunde känna mig nöjd med. Det blev ungefär 47,8% vinst vilket är över förväntan då jag endast har ägt aktien i cirka 2 månader.

Här kommer veckorapport 32:

v32

Vi hörs!

hwasp

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s