Veckorapport (30)

Hej!

Nu har vecka 30 passerat och det märks i Skåne att vi är mitt i högsäsongen för turister. Det är långa bilköer och turister som stannar längs vägarna bara för att titta. Ganska frustrerande tycker vi andra som bor här alltid, men det får en samtidigt att tänka på hur fin naturen faktiskt är här…

v30.png

På börsen så har det seglat framåt ännu en vecka 0,28 %-enheter uppåt är inte att förakta, men det är ingen skyhög stigning. Inga transaktioner denna vecka. Har fullt upp med sommarjobb och strandhäng, och känner samtidigt inte att det är några förändringar jag vill göra. Har ett tag funderat få att strukturera om mina fonder hos den lokala sparbanken, men det får bli i höst. Just nu har jag stor andel av mitt kapital i Swedbank Robur-fonder som har onödigt höga avgifter.

Ha det bra!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s