Veckorapport (29)

Hej bloggen!

Det går bättre och bättre för hwaspindex. SSAB levererar verkligen, men aktien är extremt volatil. Den senaste tiden har den dock gått upp väldigt, och därför är jag nöjd att jag behöll den. Vid en försäljning hade jag nog i våras satt pengarna på någon bankaktie, vilket naturligtvis inte hade varit lika fördelaktigt idag.

v29.png

Se och njut! Behöver nog snart gå ner lite i andelen kapital som jag har investerat då jag blir fattig högskolestudent till hösten…

Ha en härlig helg och sola inte för mycket!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s