Veckorapport (28)

Goddag!

Nu har hwaspindex äntligen hamnat över nollan – och förhoppningsvis är vi här för att stanna. Så härligt det är med lite positiva siffror efter drygt ett halvår på negativa siffror. Nu ligger hwaspindex på +3,80% utveckling sedan årsskiftet. Jag har svårt att peka ut någon särskild aktie som har gått extra bra. Index har haft god utveckling under nästan hela vecka 28, men jag är särskilt glad att SSAB har visat framfötterna – även där positiva siffror på länge.

v28

Hur går det för er andra på börsen? Kanske kan statskuppen i Turkiet påverka oss på måndag, men jag vet inte. Sist jag förutspådde börsen var i samband med brexit. Jag förväntade mig då en tvåsiffrig sänkning av index i procent. Måndagen var ingen positiv dag, men den gick långt bättre än min gissning. Under veckan framöver blev det bättre, vilket gjorde att mitt hwaspindex faktiskt ökade i samband med brexit – mot alla odds alltså!

På återseende!

hwasp

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s