Simris Alg AB – nyförvärv

Goddag!

Lyssnade i helgen på en inspirerande intervju med Fredrika Gullfot, Simris Algs grundare och VD, och kände därefter att den aktien måste inkluderas i min portfölj. Sedan start har Gullfot tagit in hela 119 miljoner i riskkapital, och satsar nu på att revolutionera Omega-3 konsumtionen världen över. Idag tar man Omgea-3 från fisken som först har fått i sig den via alger. Simris algs koncept gör att man hoppar över fisken för att istället utvinna omega-3 fettsyran direkt från alger. Låter supersmart enligt mig!  I intervjun nämns den sydkoreanska marknaden som ytterst het och de är långt framme i utvecklingen på foodtech-området.

In och lyssna! http://m.youtube.com/watch?v=kf89I_OOzSg 

hwasp

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s