Brexit…

Goddag!

När jag fick reda på att Storbritannien skulle gå ur EU blev jag helt ärligt mycket chockad. Visserligen har oddsen varit 50/50 i stort sett hela tiden, men sista dagarna var min uppfattning att det inte verkade bli så. För mig ger detta negativa konsekvenser idag, då börsen går ned cirka 7% men vem vet vad som händer på lång sikt.

Tyvärr har jag ganska mycket pengar investerade just nu, och därmed inget kapital att investera  nu när det är billiga priser. Imorse lyckades jag få igenom en order på lite fler Nordea-Aktier under tiden jag satt och åt frukost på jobbet. Nu när jag kom hem insåg jag att jag har förlorat mycket mer pengar på börsen idag än vad jag har tjänat på en dags arbete. Jag köpte för 68,45 i Nordea, vilket kommer att sänka min GAV-kurs så det är väl det enda positiva som finns med denna börsdag.

Vad tycker ni som läser? Tycker ni att de har gjort rätt, fel eller något annat? Kommentera gärna nedan!

Jag kommer att publicera fler inlägg om denna unika händelse i EU:s historia.

Med vänlig hälsning,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s