Veckorapport (24)

Goddag!

v24.png

En ganska dålig vecka både för hwaspindex som har gått -5,60% under 2016, och för OMXSPI som har gått -8,80% för samma tidsperiod. Det har verkligen märkts i veckan hur volatil marknaden är just nu. En dag uppåt, nästa dag kraftigt ned och vidare…

Trots detta har jag några stjärnskott att ta upp. Fick tilldelning både i nyemissionen för SSAB och i nyintroduktionen för AcadeMedia. Båda har gjort en kraftig ökning under sin första tid. SSAB har avancerat drygt 56% och den ACAD har ökat med nästan 37%. Detta gör att bilden för SSAB i min depå ser något bättre ut, men om man slår ihop den vinst som finns på de nytilldelade med den förlust jag har med mig sedan innan så ligger jag fortfarande en del minus. Hoppas att kunna samredovisa dessa snarast. Hade förväntat mig att antalet aktier skulle öka för SSAB AB ser B, men till en början åtminstone så redovisas de på varsin rad i veckorapporten. Hoppas ni har överseende med detta.

Hoppas att vecka 25 blir bättre!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s