Nyintroduktion och Nyemission

Goddag!

Idag har jag sålt av Oriflame med cirka 44% vinst. Exakta siffror kan presenteras när jag har fått avräkningsnotan. Detta gjordes hursomhelst i syfte att finansiera nyemissionen i SSAB, vilket gör att jag nästan kommer dubbla mitt innehav där. Känner att aktien har gått så pass dåligt trots att jag på lång sikt tror att den har mycket att ge, därför väljer jag att satsa här.

Förutom detta har jag också tecknat mig för aktier i Academedia AB. Vet att jag i tidigare inlägg har kritiserat vinstdrivande utbildningsföretag som detta på bloggen, men när en nyintroduktion äger rum känner jag att det ur en ekonomisk synvinkel hade varit fel att låta bli på grund av det.

Lycka till med era investeringar!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s