Veckorapport (18)

Hej!

Ursäkta att veckorapporten är en dag sen. Glömde helt bort det i helgen, då jag har haft mycket plugg inför slutspurten av gymnasiet.

Idag har jag för övrigt sålt av en hel del aktier. Tror jag har nämnt tidigare att min målsättning är att minska något i ANTALET värdepapper jag äger, då det är mycket att hålla reda på som det är nu. Tog beslutet att sälja av det som redan hade gått med vinst, och planerar att återinvestera pengarna i SEB och HM under veckan. Det är en ganska stor post av mina värdepapper som omplaceras, så är tacksam för råd från er om ni tycker mina val verkar kloka eller om jag bör överväga något annat värdepapper. Pratar aldrig om hur mycket pengar jag handlar med i mina poster, men kan avslöja att det handlar om cirka 6-7% av mitt totala innehav, så kan beräkningen utföras av den nyfikne själv 😉

Ha en bra vecka!

hwasp

v18.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s