Köpa nytt? Bahnhof eller Bredband2?

Hej!

Med tanke på att jag sålde av Garo direkt efter tilldelning och att en del utdelningar har inkommit har jag nu kapital att investera. Jag har funderat på att investera i någon av Internetleverantörerna, då jag tror att deras marknad är säker framöver. Precis som livsmedelsbranschen är säker kan man nu också betrakta infrastrukturen med fibernät som essentiell även om den inte är på samma nivå som livsmedel. Jag tänker mig att oavsett hur mycket pengar man har så kommer man inte att säga upp internet, då det i stort sett krävs.

För detta funderar jag nu på vart jag ska sätta mina pengar. Bahnhof har redan gått upp en hel del, men där finns kanske mer att hämta. Hos mig har vi nyligen installerat fiber, och har Bahnhof som leverantör. Vad gäller Bredband2 har jag hört att de ska ha nöjda kunder. Aktien kostar lite under 1kr att köpa in. Fundersam över vilket jag ska välja. Kommentera gärna! 😉

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s