Nyintroduktion GARO AB

Fick idag tilldelat ett önskat antal GARO aktier. Stod i val och kval mellan Leovegas och Garo, men valet föll tillslut på Garo. Enligt min synvinkel är Garo ett betydligt säkrare val, så det var nog det som avgjorde. Vad gäller Leovegas tror jag att den kortsiktigt kommer öka väldigt mycket på grund av överteckningen, men därefter kommer aktiens värde att försämras. Vi får se om jag har rätt?!?

Garo är ett småländskt bolag som tillverkar elprodukter. Deras webbsida ger ett professionellt intryck. Verksamheten bedrivs i Norden, samt i Polen och Irland. Imorgon har aktien sin första handelsdag på börsen, och jag tror att den dagen får utvisa hur länge jag kommer äga Garo. Dock tror jag inte på någon jätteuppgång till en början utan jag tror snarare att Garo är en långliggare som kommer sakta men säkert. Det gör dock ingenting, då min investeringsideologi är att äga värdepapper en ”längre” tid.

Om någon annan har tecknat i Garo får ni gärna kommentera och dela med er av reflektioner.

Med vänlig hälsning,

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s