Veckorapport (9)

Tre veckor – nio (!!!) procentenheter! Som ni förstår har mina portföljer förbättrats cirka 9 %-enheter sedan vecka 6, vilket känns ganska bra. Senaste börsveckan har varit förhållandevis god, med en avslutning för index på upp 1% idag. Veckans miss är att jag skulle ha sålt av Elekta innan rapporten, men man tar sina chanser. Innan rapporten har det byggts upp en spänning, och aktien har varit stark en längre tid. Rapporten visade dock att kursutvecklingen var för bra i jämfört med bolagets affärer. I Stockpicker Newsletter gavs säljrekommendation från ett analyshus och behåll från ett annat. Har ännu inte tagit ställning till hur jag ska göra, men de senaste dagarna har kursen varit allt för volatil för att någon handel ska bli aktuellt för min del.

Veckans ljus måste jag ändå säga är SSAB. God utveckling veckan igenom, och nu ligger den bara (eller kan man säga ”bara”) 36,7 % back. I veckan har jag också kommit i kontakt med en Albin på Twitter. Läste att han jobbade för Nordnet, och började följa honom. Nu ett tag senare inser jag att han är lika gammal som mig (bara 19 i år), och därför blev jag mycket imponerad att han redan jobbar för Nordnet parallellt med att gå sista året på gymnasiet. v9

Må gott!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s