Veckorapport (5)

Årets femte börsvecka har passerat, och hwaspindex befinner sig på årets sämsta position.  Visserligen har det bara gått  5 veckor, men ändå. Jag har åtminstone tagit beslutet nu att jag ska låta mina depåer vara några veckor framöver. Det känns idiotiskt att sänka andelen som är exponerad mot aktiemarknaden när hela marknaden befinner sig i ett oroligt läge. Därför väntar jag alltså.

v5

För övrigt har veckan varit bra för mig. Det har gått bra i skolan, och jag har fått en hel del lovande resultat. Läste i frivid42s blogg idag att han just har blivit fri. Det lät helt underbart, och jag drömde mig bort ett tag. Men samtidigt kan jag inte sluta jobba innan jag ens har gått ut skolan. Får vänta minst 15 år till, tror jag men man kan aldrig veta…

Ha det gott!

hwasp

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s