En härlig börsdag

Goddag!

Jo jag vet att fredagen den 22 januari var ganska bra för de flesta av oss, men ändå vill jag lyfta fram denna dag…

Idag har Dustin haft utdelning på 1,70kr/aktie. I dystra börstider känns det bra att åtminstone utdelningarna fortsätter strömma in. Portföljens uppstickare idag blev Stockwik Förvaltning AB, som tidigare hette StjärnaFyrkant AB, med en kursökning på närmare 57%. Ofantligt stor ökning på bara en dag. Initialt känner jag för att sälja av direkt imorgon, men samtidigt vet jag inte hur den kommer att utvecklas framöver. Det känns fel att dra sig ur för tidigt, och jag har endast en mindre post i bolaget vilket därför övertygar mig att hantera den risk det innebär för mig att fortsätta äga aktien.

Är det någon annan av er som är ägare i Stockwik som har någon annan värdering? Kommentera gärna.

Ha en härlig vecka!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s