De senaste börsdagarna…

Som ni alla känner till har börsdagarna varit ner, lite till ner och återigen ner. Detta är givetvis inte positivt för de som sparar kortsiktigt, men för mig går det ändå bra att ta det. Jag har inte haft en enda transaktion under det nya året, och det kommer nog dröja ett tag innan det blir något. Läste idag om att Aktiespararna rekommenderar sälj vad gäller SSAB, och det borde jag givetvis ha gjort för längesen. Förmodligen har aktien en tuff framtid att gå till mötes, men jag känner att just nu är inte rätt tid för mig att sälja av.

Under den senaste tiden är det Bactiguard som faktiskt har gått mot resten av börsen. De har visat en del positivt ifrån sig, men kursen är ytterst volatil. Att det har varit radio silence på bloggen ett tag beror givetvis också på skolstarten, som för med sig en del arbete. Jag återkommer till helgen med en veckorapport, trots att det blir ganska tråkigt att sammanfatta.

Ha det gott!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s