Veckorapport (53)

Här sitter jag nu på årets sista minut och beräknar hwaspindex. Jag firar att jag har bloggat ett halvår. Jag firar att det är ett halvår tills studenten. Jag firar att mitt hwaspindex landrar på 23,87 %, vilket är 17,3%-enheter bättre än OMXSPI.

Så här får ni den sista veckorapporten. Min enda transaktion för veckan blev inköp av Unibet före splitten. Läste om att aktier brukar gå upp vid splittar, och blev lite sugen på att prova. Så lite impuls, men det får vi tillåta. Vill också tillägga att det Unibet kan vara några ören fel då jag inte har fått avräkningsnotan ännu.

v53.jpg

Jag vill samtidigt önska er alla ett GOTT NYTT ÅR! Hoppas att 2016 blir ett superår, dels ekonomiskt och dels för annat.

hwasp

2 reaktioner till “Veckorapport (53)

  1. Hej!
    Kan man få ta del av ditt excel-ark (som jag antar att det är)? Är nyfiken på hur du räknar ut kursförändring i % samt total avkastning. Du räknar med erhållna utdelningar i total avkastning va?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s