Börsintroduktion: Attendo

Idag introducerades Attendo på börsen. Redan första minuterna steg aktien kraftigt, vilket visserligen var ganska väntat med tanke på den stora efterfrågan att teckna aktier. Aktien stängde på 40% upp, bara efter en dag, och kursen är därför nu 70 kr. 

Att teckna aktier var som sagt intressant hos många, och därför blev jag tyvärr bara tilldelad 100 av de 350 aktier jag hade önskat. Tänker att jag äger aktien ett tag framöver, då jag tror på den på sikt. Vill dock öka lite i Attendo, men allt beror givetvis på utvecklingen de närmaste dagarna.

Ha en bra börsvecka!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s