Notering Attendo

Goddag!
Har funderat på att teckna aktier i Attendo vid dess notering på Stockholmsbörsen. I min ISK2 har jag en del Amerikafonder som jag länge har funderat på att sälja av, och tänker därför nu sälja dem och köpa i Attendo.

En annan privat vårdaktör (CAPIO) noterades i somras, och steg en hel del på kort tid. Nu tror jag därför att Attendo kan göra samma resa. Igår ställde jag frågan på min Twitter, om jag skulle teckna aktier inför noteringen. Ett snabbt och kort svar kom från Stefan Thelenius (www.z2036.blogspot.se). Även han menade att man bör försöka få lite aktier, men det blir inte helt lätt då förmodligen många tänker som jag menar Thelenius. Dessutom har tecknas den courtagefritt hos Nordnet, som är en bank som ständigt levererar det bästa till sina kunder. Läste en undersökning i DI för ett tag sedan där Nordnet placerade sig förhållandevis dåligt jämfört med andra banker, vilket jag blev förvånad över.

Hoppas på Attendo!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s