Shoppingtips: Borderlinx

Hej! Det börjar närma sig jul, och med det kommer också julhandeln. Att det redan spekuleras kring en totalsumma på 75 miljarder för den svenska julhandeln är både bra och skrämmande. Givetvis måste alla butiker överleva, och vi lever i ett konsumtionssamhälle där detta är en del av vår ”kultur”. Samtidigt känns det orättvist och hemskt, då dessa pengarna skulle kunna hjälpa människor i nöd.

När jag handlar lite mer brukar jag beställa i Storbritannien. Har bland annat köpt Barbourjackor, som kommer därifrån och därmed blir priset avsevärt lägre. Som EU-medborgare måste man utnyttja våra fyra friheter, och en av dem är tullfri handel över gränserna. För att minimera fraktkostnaden hem till Sverige använder jag Borderlinx, som är en tjänst som packar samman flera paket till en frakt. Oftast är det nämligen startavgiften som är dyr när det gäller frakt, och när allt samfraktas så blir denna lägre. Ett supersmart tips som jag verkligen kan rekommendera. Leveranstiden blir 1-2 dagar längre, då paketet måste mellanlanda på Borderlinxdepån i UK menmen.

Just nu finns det en värdekod ”LOYALTY” som är giltig fram tills årsskiftet. Så passa på och handla.

Lycka till!
hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s