Oriflame på gång!

Länge har jag väntat på Oriflame, och nu verkar det äntligen ha lossnat i kosmetikabranschen. För övrigt går min depå neråt idag, men jag känner mig inte särskilt orolig. Passar på att lägga en köporder i Trelleborg, och tänker äga aktien på lång sikt. Powercell har haft en kanonstart sedan jag köpte den, men har nu gått ner kraftigt två dagar i rad. Lite tråkigt, men tror att denna volatilitet beror på att aktien just nu lever på nyheter eftersom att deras produkt inte har blivit så etablerad kommersiellt ännu.

Ha en trevlig börsvecka! Vi ses på vid veckoslutet!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s