Budgetliv

Har börjat läsa en blogg som liknar min egen på flera sätt. Det är roligt att läsa hur någon anna gör för att nå sin första miljon. Budgetliv publicerar #spartips i sin blogg där hen tipsar om ”lifehacks” i vardagen för att klara sig igenom med lite mindre utgifter.

Än så länge vidtagit åtgärder som påverkar min levnadsstandard för att nå till min första miljon. Visst – jag sparar pengar regelbundet, men jag vill fortfarande kunna unna mig lite kläder och nöjen. Som person är jag ekonomisk, men definitivt inte snål. Jag kan till exempel hoppa över att köpa onödiga saker, men när det väl ska handlas så bränner jag pengar som om jag aldrig har gjort något annat.

Utöver Budgetlivs tips gillar jag också temat som används. Så om ni vill läsa en blogg som liknar min; besök http://budgetliv.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s