Låna till investeringar

Godmorgon!

Hur vanligt är det egentligen att man lånar för att investera. Har kikat runt bland andra med samma mål som jag; att en dag bli ekonomiskt oberoende. Jag stöter dagligen på flera som lånar för att kunna investera, men jag fördömer absolut inte er som gör det – tvärtom! Från Nordnet kan jag låna till en ränta på 0,99%, och det är inte så farligt.

Innan jag startade bloggen trodde jag att det var mycket ovanligt, och endast det övre skiktet av investerare som tog lån till aktier. Eller kanske befinner vi oss där just nu, mitt ibland investerare i det övre skiktet… Jag skulle inte tro det, haha. Hwasp är och förblir en liten småsparare. Fick höra när jag startade bloggen att jag inte skulle bli för målinriktad och ta för stora risker, och det borde jag nog följa. Trots allt måste jag erkänna att jag blir lite sugen på att öka risken.

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s