Powercellköpet

I fredags lade jag en order i bolaget Powercell Sweden AB. Har spanat in det under en tid, och tror verkligen att deras bransch ligger rätt i tiden. Bland annat bygger de miljövänligare bränsleceller till bilar (jag ska försöka sätta mig in mer i deras affärsområde; uppdatering kommer). Strax före klockan 13.00 lade jag min order helt ovetande om att det var halvdag på börsen. Lite senare försökte jag också sälja SOBI, men det gick inte. Efter att ha suttit och studerat avslutstickers, som alla hade sista händelsen vid 12.59, i lite över en kvart förstod jag att det var halvdag på grund av allhelgona.

Swedish Orphan Biovitrum ville jag sälja för att plocka hem lite vinst. Jag har haft aktien en längre tid, och just nu har den gått upp 50%, vilket jag anser att man ska vara nöjd med. Denna veckan har jag haft höstlov, och därför lite extratid till att möblera om depån.

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s