Medlem i Betterbloggers!

Nu har jag blivit medlem i betterbloggers. Att ekonomi inte ens finns som en medlemskategori säger kanske något om sidans övriga klientel, men jag tycker trots det att det finns en del vettiga saker på sidan. Med detta sagt borde alltså även du bli medlem för att bli bättre på det DU gör. Själv känner jag att jag har bloggat några månader nu, men behöver lära mig mer för att utveckla mitt varumärke till det jag vill. Mitt mål med bloggandet är att bli miljonär till 20-årsdagen, och det kan jag lyckas med oavsett läsarantal. Men för att bibehålla min digitala närvaro krävs läsarna som motivation.

Känner du detsamma som jag? Att du vill förbättra och utveckla din blogg? Besök http://www.betterblogger.se för att bli medlem!

Lycka till!

hwasp

En reaktion till “Medlem i Betterbloggers!

  1. Samtidigt vill jag säga att jag är intresserad av ett bloggsamarbete med någon som bloggar om liknande ämne som jag gör. Jag har inte helt definierat vad det skulle vara, men är öppen för förslag. Hör av dig vid intresse!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s