Efter sol kommer regn…

Efter gårdagens kraftiga kursrally hos både Precise Biometrics och Fingerprint Cards störtdök de idag. Igår retade jag mig för att jag inte hade ökat i Precise ännu, men idag kan jag glädjas åt det. Nu vill jag vädja till mina läsare om att iaktta största försiktighet vad gäller dessa bolagen. Gå in med en liten pott. Det är verkligen inte fel då du fortfarande kan få vara med och tjäna lite pengar, men du överstiger inte riskerna som du normalt sett är benägen att ta.

Investera lugnt!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s