Slutlön = Nya investeringar!

Hej!

Har nyss fått min slutlön från sommarjobbet, och tänkte använda pengarna till att köpa lite aktier efter börsens fall. För en vecka sedan ökade jag i SEB, men annars har jag inte bottenfiskat något alls.

Har själv funderat lite på HM. Dock skulle jag hellre satsa på någon annan då jag redan äger aktier i HM. Någon som har tips på investeringar i relativt säkra bolag? Med detta menar jag att jag inte vill sätta mer pengar i aktier som Fingerprint och Starbreeze, men jag vill heller inte ha någon tråkig hedgefond som bara står och stampar på samma ställe.

20873 kr finns till godo, och kommentera gärna om du har tips på vart jag kan placera dessa!

/hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s