Appleaktiens reaktioner på lanseringar

Läste nordnetbloggens inlägg om Apples aktie. Tidigare har jag själv ägt aktien, och tjänat en del på den. Trots det valde jag att inte investera i aktien inför detta septembersläppet. Dels på grund av att 6s förmodligen är alldeles för lik 6, och dels för att jag tror att Apple redan har haft sin storhetstid.

Något som däremot imponerade var den nya iPad Pro, med pennan till. Lite paradoxalt dock att Steve Jobs vid en tidigare presskonferens har ifrågasatt penna till touchskärmar, och sedan släpper Apple en själv. Den nya iPaden är dock så stor att jag faktiskt kan se ett användningsområde.

Läs gärna artikeln från Nordnetbloggen

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s