Ännu en positiv börsdag

Biometribolagen fortsätter uppåt till följd av Carnegies köptrek med riktkursen 350kr. Har inte läst om vilken tidshorisont de tänker sig, men nu kortsiktigt har både FING och PRECISE ökat starkt. Kanske en försäljning nu är det bästa man kan göra för att istället satsa på någon annan marknad, men jag vill tro på Biometribolagen. Därför stannar jag ett tag till. Sensys Gatso är också ett troget värdepapper, med och mot trenden känns det som om den har ökat dagligen. 

Appelvaka idag. Ja vad ska man säga om det. Jag är ett stort Apple-fan, men är inte längre aktieägare i Apple. Tror personligen att Apple är förbi sin storhetstid, men vågar inte säga för mycket. iPhone 6s verkar inte vara något revolutionerande. Däremot den nya Apple TVn är jag mycket nyfiken på. Presskonferenserna är något speciellt, även om det var annorlunda på Steves tid. Kortsiktigt tror jag att Appleaktien kan öka en del i samband med eventet, men på lång sikt vågar jag inte estimera något ännu. 

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s