Reaktioner på börsklimatet

I dagsläget är det svårt hur man ska reagera. Ett skakigt börsklimat med olika nyheter varje dag har gjort det svårt för mig att hänga med. Förutom bloggen går jag i skolan, och måste även prioritera det. Mitt ställningstagande just nu är därför att jag inte ska reagera på kraftiga nedgångar, utan istället vänta och låta det sjunka in att mina investeringar faktiskt är långsiktiga. Hur låter detta? Idiotiskt eller klokt? Borde jag göra mig av med några värdepapper? Kommentera gärna

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s