Investor AB

Bolaget som har gett näst högst avkastning av mina aktier i depån är alltså Investor AB. Jag vill poängtera jämförelsen bara gäller aktier, då jag har fonder som har högre avkastning procentuellt, men jag har samtidigt ägt dem mycket längre. Investor är ett tryggt bolag, med flera underliggande innehav som finns bland OMXS30. Länge har Investor funnits bland mina aktier, men och jag har ökat och minskat i aktien från och till. Med tanke på fredagens börsras ligger aktien lite lågt, och därför har den för mig bara gått upp 44% sedan köp.

Med tanke på den kraftigt svängande marknaden kommer jag att hålla lite i pengarna nu. Som de flesta redan känner till är mitt mål att bli miljonär om knappt två år. Därför vågar jag inte ta för stora risker nu, och lade en glidande Stop Loss i Byggmax på grund av detta. Triggern nåddes i torsdags, så nu har jag lite löst kapital.

Förslag på lite säkrare investeringar mottages gärna. Nu menar jag inte en tråkig räntefond, men kanske en trygg aktie.

Tack på förhand!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s