Byggmax Group AB

Byggmax har jag verkligen inga klagomål. Jag har ingen aning om hur deras koncept fungerar. Jag har ingen egen analys, och anledning till att köpa den. Jag har däremot många gånger varit tacksam till investeringen jag gjorde. I min ISK 1 är det aktien som har gett högst procentuella avkastning. Köpte den i oktober för 43,90 kr, och idag är aktien värd 79,75 kr. En avkastning på 80 procent vill man inte kasta bort, och jag har därför lagt en glidande Stopp Loss för att garantera vinst. Enligt Börsveckan den 3 augusti har Byggmax en bättre tillväxt än konkurrenterna, och man kan därför se ljust på framtiden. Nyligen utfärdades också en köprekommendation.

Kommentera gärna om du tycker att jag borde tänka om kring detta värdepapper.

hwasp

4 reaktioner till “Byggmax Group AB

 1. Bra jobbat!
  Behåll är det snabba svaret på din fråga. Det gäller att hålla hårt i sina framgångar och skilja sig fort från surdegar. Har haft Byggmax i huvudet några gånger men aldrig kommit så långt som till köp – kanske inte är för sent.

  Vänligen,
  Svenssonindex

  Gilla

  1. Tack! Där kommer vi samtidigt in på en annan jobbig sak. Hur gör man med surdegarna som bara ligger? Det är alltid svårt att veta om man ska ta en förlust och investera pengarna i något bättre för att snabbare återhämta sig, eller om man ska avvakta.

   hwasp

   PS. Ska snart börja använda mallen jag fick från dig. Har mycket annat med skolstart osv just nu så bloggen får komma ”lite” sekundärt i prioriteringsordningen. 😉 DS.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s