Röda siffror

Hela världens börser går nedåt idag, men vad finns det att göra? Det optimala scenariot hade varit att ha pengar lösa så att man kunde passa på med en investering till låga priser. Eftersom jag inte har det så får jag bara avvakta och hoppas på uppgång. Biometribolagen gick något upp idag, vilket förmodligen var en motreaktion på gårdagens förluster. Läste att anledningen till att de backade var just att inga nyheter släpptes för företagen igår, och de lever på nyhetsuppdateringar i realtid. Vet att jag tidigare har sagt att kortsiktiga investeringar inte är min grej, men med just dessa värdepapper ska man kanske snart dra sig tillbaka och placera om till något säkrare. Samtidigt har jag många andra säkra värdepapper, och därför vet jag inte.

I vilket fall som helst ska man inte ta ett sånt beslut när det går nedåt. Får avvakta några dagar. Helst skulle man inte vilja logga in på Nordnet en dag som denna, men tyvärr är det redan för sent.

Hoppas ni överlever trots att börsen backar!

hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s