Nytt domännamn hwaspinvest.com

Äntligen har jag tagit mod till mig att köpa ett eget domännamn, eller snarare plockat bort -wordpress.com. Så nu hoppas jag att ni fortsätter följa mina uppdateringar här.

Nästa vecka hoppas jag på en bra börsvecka. För ett tag sedan kändes allt trist och grått, men efter förra veckan då mina aktier gick upp ganska bra känns det inspirerande att fortsätta. Tidigare idag tittade jag lite på Walt Disney’s aktie, men efter att ha läst en artikel från Gottodix så avvaktar jag nog ett tag. Analysen menade att kursen snarare hade nått sitt rätta värde nu, och därför är det inte alls köpläge, men vem vet. Ett annat bolag som jag är nyfiken på är BrainCool AB. De sysslar med hypotermibehandlingar som innebär en nedkylning till 33 grader celsius. Vid vissa sjukdomar sparar man kroppen genom att göra så. Samtidigt har jag inte utrymme för fler chansningar i depån, så det blir nog inte av.

På återseende /hwasp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s